Haluatko suunnitella ja toteuttaa koko Suomen laajuista toimintaa kasvatustieteiden opiskelijoille? Haluatko tutustua mahtaviin tyyppeihin ja tehdä rohkeita kasvisylpeyttä edistäviä tekoja? Nyt tähän kaikkeen on mahdollisuus!

SKOLin vuosikokous järjestetään torstaina 26.11.2020 klo 18 etäyhteyksin, ja sen aikana valitaan liiton uusi hallitus vuodelle 2021. Lisäksi kokouksessa käydään läpi ja esitetään hyväksyttäväksi hallituksen toimintasuunnitelma vuodelle 2021 sekä vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös. Jokaisella jäsenjärjestöllä on yksi ääni käytössään, mutta vuosikokous on avoin kaikille liiton jäsenille. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua ainoastaan etäyhteyden avulla. Julkaisemme osallistumislinkin ja ohjeet kokoukseen lähempänä täällä kotisivuillamme. Jos haet hallitukseen ja olet estynyt tulemaan kokoukseen paikalle, ilmoitathan siitä meille etukäteen joko hakemuksen yhteydessä tai sähköpostitse viimeistään 19.11.2020 mennessä.

Mikäli haluat hakea SKOLin hallitukseen, kirjoita meille lyhyt max yhden A4-sivun hakemus, joka lähetetään kaikille jäsenjärjestöille luettavaksi etukäteen. Toivomme, että vastaisit näihin kolmeen kohtaan hakemuksessasi:

1. Kerro itsestäsi. (Missä kaupungissa opiskelet? Kuinka kauan olet opiskellut? Onko sinulla järjestötaustaa vai lähdetkö innolla kokeilemaan uusia asioita?)

2. Miksi haluat mukaan SKOLiin? (Mitä haluaisit tehdä ja oppia SKOLissa? Kiinnostaako sinua jokin tietty pesti? Onko sinulla jokin oma idea, jota haluaisit lähteä toteuttamaan?)

3. Mitä annettavaa sinulla olisi SKOLille? (Millaista osaamista sinulla on? Miten sinä voisit edistää SKOLin toimintaa?)

Hakemuksen tekoa ei kannata säikähtää, eikä SKOLin hallitukseen pyrkivän tarvitse olla järjestötoimintakonkari. Hakemuksella mittaamme ennemminkin motivaatiota sekä annamme äänioikeutetuille jäsenjärjestöillemme mahdollisuuden tutustua etukäteen hakijoihimme. Kenestä tahansa voi tulla huippu SKOLilainen, kunhan häneltä löytyy intoa sekä halu parantaa kasvatustieteiden opiskelijoiden toimintaa Suomessa! Toiveenamme olisi, että saisimme tulevalle kaudelle hallituslaisia jokaisesta jäsenjärjestöstä, jolloin kaikki kasviskaupungit olisivat edustettuna. Hakemus tulee lähettää viimeistään 11.11.2020 mennessä SKOLin sähköpostiin skol.hallitus@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

SKOLin hallituksen 2020 puolesta,

puheenjohtaja Hannamari Salkola ja varapuheenjohtaja Johanna Ojama

Vastaa