Hei SKOLin jäsenjärjestöt! Lämpimästi tervetuloa Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liiton ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen 20.5.2021 klo 18 alkaen. Hallitus on esittänyt muutoksia yhdistyksen sääntöihin, joten kokouksessa esitetään ja käsitellään nämä muutosesitykset sääntöjen päivittämiseksi. Lisäksi kokouksessa käsitellään yhdistyksen talousohjesäännön muutoksia. Kokouksessa on myös agendana vaihtaa kuulumisia jäsenjärjestöjen välillä sekä luoda katseita tulevaan keskustelemalla tulevien supersitsien ja kasvisristeilyn tilanteesta, sekä muista mahdollisista yhteistyökuvioista järjestöjen välillä.

Kokous järjestetään torstaina 20.5.2021 klo 18 etäyhteyksin Zoom-sovelluksessa. Osallistumislinkki Zoomiin välitetään jäsenjärjestöjen hallituksille kokouspäivänä. Linkki tulee löytymään kokouspäivänä myös järjestöjen puheenjohtajien facebook-ryhmästä sekä SKOL-vastaavien ryhmästä.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokousjärjestelyt
4.1. Työjärjestyksen hyväksyminen
5. Yhdistyksen sääntöjen muutokset
6. Talousohjesäännön muutokset
7. Kasvisristeily ja supersitsit
8. Jäsenjärjestöjen kuulumiset
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Kokouskutsu on lähetetty jäsenjärjestöjen hallituksille sähköpostitse. Viestin liitteenä ovat seuraavat kokouksen liitteet:
  • Esityslista 
  • Ohje sääntömuutosten käsittelyjärjestykseksi
  • Ehdotus SKOLin sääntömuutoksiksi 2021
  • Puhtaaksikirjoitettu versio hallituksen esityksestä Liiton uusiksi säännöiksi
  • Ehdotus SKOLin talousohjesäännöksi 2021
  • Puhtaaksikirjoitettu versio hallituksen esityksestä Liiton talousohjesäännöksi
  • Lisäksi järjestöille on lähetetty linkki Sheets-muotoiseen dokumenttiin, josta löytyvät muutosesitykset kohdittain sekä Liiton sääntöjen että talousohjesäännön osalta ja johon muutosesitykset on mahdollista jättää ennen itse kokousta. Jos haluatte jäsenjärjestönä esittää muutoksia dokumentteihin, ladatkaa taulukko itsellenne ja palauttakaa se viimeistään 1 vrk ennen itse kokousta (19.05. klo 18:00 mennessä) osoitteeseen skol.puheenjohtaja@gmail.com. 

Mitä jäsenjärjestöjen tulisi tehdä ennen kokousta?

  • Jokaisella jäsenjärjestöllä on käytössään yksi (1) ääni. Pyydämme jäsenjärjestöjen hallituksia valitsemaan ja valtuuttamaan  järjestön virallinen edustaja, joka käyttää yhdistyksen ääntä kokouksessa.  Edustaja tulee ilmoittaa valtakirjalla 19.5. mennessä osoitteeseen skol.puheenjohtaja@gmail.com. Virallisia edustajia voi olla vain yksi, mutta toki useampi hallituksesta voi osallistua kokoukseen.
  • Asiaa kokouksessa on paljon, joten toivomme jäsenjärjestöjen perehtyvän mahdollisimman hyvin liitteisiin ennen kokousta. Kokous puheenjohdetaan sillä oletuksella, että dokumentit ovat kaikille tutut.

Kokousliitteistä ja kokouksen asioista voi olla etukäteen yhteydessä osoitteeseen  skol.puheenjohtaja@gmail.com (Elina Tulkki, puheenjohtaja) tai jarkkoimpola@gmail.com (Jarkko Impola, rahastonhoitaja). Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta skol.hallitus@gmail.com

 SKOLin hallitus toivottaa kaikille aurinkoisia päiviä loppukevääseen! Toivottavasti näemme mahdollisimman monen jäsenjärjestön edustajan kokouksessa! 

Yhteistyöterveisin,

SKOLin hallituksen 2021 puolesta puheenjohtaja Elina Tulkki

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: