Haluatko suunnitella ja toteuttaa koko Suomen laajuista toimintaa kasvatustieteiden opiskelijoille? Haluatko tutustua mahtaviin tyyppeihin ja tehdä rohkeita kasvisylpeyttä edistäviä tekoja? Nyt sinulla on kaikkeen tähän mahdollisuus – haku SKOLin hallitukseen vuodelle 2022 on nyt auki!

  • SKOLin hallituslaisena pääset toimimaan valtakunnallisesti kasvatustieteiden tunnettuuden lisäämisen ja opiskelijoiden kasvatustieteilijä-identiteetin vahvistamisen puolesta. Pääset vaikuttamaan laajasti koko kehittyvän liiton toimintaan ja halutessasi ottamaan vastuuta tietystä toiminnan osa-alueesta – esimerkiksi viestinnästä, edunvalvonnasta, tapahtumista tai yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Vaihtoehtoja on useita ja voit myös itse vaikuttaa siihen, minkälaiseksi hallituspesti lopulta muotoutuu!
  • Hallituslaisena pääset myös tutustumaan muihin samanmielisiin ja uteliaisiin kasvatustieteiden opiskelijoihin ympäri Suomen, huolehtimaan yhteistyöstä tärkeiden sidosryhmien kanssa, kehittämään työelämä- ja tiimityöskentelytaitoja sekä oppimaan kokouskäytänteistä ja hallituksen toimintaa ohjaavista säännöistä. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit päästä myös esimerkiksi luomaan erilaisia kyselyitä ja raportteja jäsenistölle, ideoimaan ja tekemään järjestön kokonaisvaltaista viestintää eri some-kanavissa tai huolehtimaan kasvatustieteilijöiden alumnipodcastimme kuudennen kauden toteutuksesta. 
  • Hallitustoiminta edellyttää toimintaan sitoutumista, mutta on luonteeltaan vapaaehtoista ja näin ollen joustavaa. Maantieteellisellä sijainnillasi ei ole väliä, sillä hallitustoiminta onnistuu täysin etäyhteyksin. Haemme mukaan kasvatustieteiden opiskelijoita ja valmistuneita, vaikuttamisesta ja järjestötoiminnasta kiinnostuneita tyyppejä. Edellisen vuoden hallituslaiset perehdyttävät sinut uuteen roolisi, joten aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei vaadita. Tärkeintä on into ja halu oppia uutta! 

Hae mukaan hallitukseen!

Hae hallitukseen kirjoittamalla meille lyhyt, enintään yhden A4-sivun mittainen hakemus, jossa vastaat näihin kolmeen kohtaan: 

  1. Kerro itsestäsi. (Missä kaupungissa opiskelet? Kuinka kauan olet opiskellut? Onko sinulla järjestötaustaa vai lähdetkö innolla kokeilemaan uusia asioita?)
  2. Miksi haluat mukaan SKOLiin? (Mitä haluaisit tehdä ja oppia SKOLissa? Kiinnostaako sinua jokin tietty pesti? Onko sinulla jokin oma idea, jota haluaisit lähteä toteuttamaan?)
  3. Mitä annettavaa sinulla olisi SKOLille? (Mitä odotat toiminnalta eniten? Millaista osaamista sinulla on? Miten sinä voisit edistää SKOLin toimintaa?)

Kerrothan hakemuksessa lisäksi sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa. Lähetä hakemus 8.11.2021 mennessä SKOLin sähköpostiin skol.hallitus@gmail.com

Hakemuksen tekoa ei kannata säikähtää, eikä SKOLin hallitukseen pyrkivän tarvitse olla kokenut järjestökonkari. Hakemuksen avulla mitataan etenkin hakijan motivaatiota ja lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan hakijoiden toiveista ja odotuksista lisää. Välitämme kaikki hakuajan puitteissa saapuneet hakemukset jäsenjärjestöjen hallituksille – hakemusten avulla annamme äänioikeutetuille jäsenjärjestöille mahdollisuuden tutustua hallitushakijoihin, eli SKOLin tuleviin edustajiin, etukäteen. Toivomme hakemuksia ympäri Suomen, jotta saisimme tulevalle kaudelle hallituslaisia jokaisesta jäsenjärjestöstä – tavoitteena on, että kaikki jäsenjärjestöjen kaupungit olisivat SKOLissa edustettuina 🙂

Voit asettua ehdolle myös syyskokouksessa, mutta toivoisimme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, jotta valintaa tekevät jäsenjärjestöjen hallitukset voivat tutustua hakijoihin etukäteen!

Vuoden 2022 hallituksen valinta

Vuoden 2022 hallituksen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa tiistaina 30.11.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteyksin Zoomissa. Kokouksen tarkemmat osallistumisohjeet julkaistaan myöhemmin sekä tiedotetaan myös erikseen kaikille hallitushakijoille. Mikäli haet mukaan hallitukseen, mutta olet estynyt tulemaan syyskokoukseen paikalle, ilmoitathan siitä meille etukäteen joko hakemuksen yhteydessä tai sähköpostitse viimeistään 23.11.2021 mennessä.

Vuoden 2022 hallituksen valinnan lisäksi kokouksessa käydään läpi ja esitetään hyväksyttäväksi hallituksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös. Syyskokous on avoin kaikille liiton jäsenille, eli jäsenjärjestöjen (AKK, Peduca, Kassos, Emile, Lastu, Motiva, Mentor ja Katko) opiskelijajäsenille. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan, jäämme innolla odottamaan tulevien SKOLilaisten hakemuksia!

SKOLin hallituksen 2021 puolesta,

puheenjohtaja Elina Tulkki

 

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: