Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään etäyhteyksin Zoomissa tiistaina 30.11.2021 klo 18 alkaen. Tervetuloa kokoukseen!

Syyskokouksessa esitetään vuoden 2020 dokumentit, toiminnantarkastajien lausunto ja päätetään hallituksen 2020 vastuuvapauden myöntämisestä. Kokouksessa esitetään myös hyväksyttäväksi vuodelle 2022 laaditut esitykset toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi, sekä liiton toimintaa ohjaavaksi dokumentiksi edunvalvonnan linjapaperi. Myös ensi vuoden jäsenmaksusta päätetään kokouksessa. Lisäksi kokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2022 sekä päätetään kasvisristeilyn ja superitsien seuraavista järjestämisvuoroista!

Kokouksen esityslista
 1. Kokouksen avaus
 2. Kokousjärjestelyt
  • 2.1 Kokouksen puheenjohtajan valinta
  • 2.2 Kokouksen sihteerin valinta
  • 2.3 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta
  • 2.4. Kahden ääntenlaskijan valinta
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi 
 5. Tilinpäätöksen, vuosikertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunto vuoden 2020 toiminnasta
 6. Päätös tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
 7. Vuoden 2022 toimintasuunnitelman läpikäynti ja hyväksyminen
 8. Vuoden 2022 talousarvion läpikäynti ja hyväksyminen
 9. Vuoden 2022 jäsenmaksun vahvistus
 10. SKOLin edunvalvonnan linjapaperin läpikäynti ja hyväksyminen
 11. Vuoden 2022 hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta
 12. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien 2022 valinta
 13. Kasvisristeilyn ja Supersitsien 2022 järjestäjien päättäminen
 14. Jäsenjärjestöjen kuulumiset
 15. Muut esille tulevat asiat
 16. Kokouksen päättäminen
Kokouskutsu ja kokoukseen osallistuminen

Kokouskutsu liitteineen on lähetetty jäsenjärjestöjen hallituksille 9.11. eli kolme viikkoa ennen kokousta. Kokouskutsussa on tarkat ohjeet kokoukseen valmistautumiseen sekä linkki kokoukseen. Mikäli kokouskutsusta tai liitteistä herää kysyttävää tai järjestöillä on esittää muutosehdotuksia dokumentteihin, pyydämme jäsenjärjestöjä olemaan yhteydessä SKOLin hallitukseen hyvissä ajoin ennen kokousta: skol.hallitus@gmail.com. Järjestöjien virallisten kokousedustajien valtakirjat voi lähettää puheenjohtajalle kokoukseen mennessä: skol.puheenjohtaja@gmail.com.

Toivomme, että jokainen jäsenjärjestö lähettäisi hallituksestaan virallisen edustajan kokoukseen paikalle! Jokaisella järjestöllä on yksi virallinen edustaja ja yksi (1) ääni käytössään kokouksessa. Kokous on kuitenkin avoin kaikille jäsenjärjestöjen jäsenille! Mikäli olet jonkin SKOLin jäsenjärjestön jäsen, voit pyytää linkkiä kokoukseen sekä kokouskutsua liitteineen nähtäväksi oman järjestösi hallitukselta, SKOLin hallitukselta  (skol.hallitus@gmail.com) tai puheenjohtajalta (skol.puheenjohtaja@gmail.com).

Lähde mukaan tekemään kansallista järjestötoimintaa SKOLin hallitukseen 2022!

SKOLin hallitukseen voi yhä asettua ehdolle kokoukseen mennessä tai kokouksen aikana! Tässä postauksessa lisätietoa hallitustoiminnasta ja hallitushausta. Pyydämme kiinnostuneita hallitushakijoita ilmoittamaan hakuaikeistaan SKOLin hallitukselle esimerkiksi sähköpostitse! Hallitukseen voi asettua ehdolle myös siinä tapauksessa, jos ei pääse paikalle syyskokoukseen.

 

Lämpimästi tervetuloa kokoukseen! 

SKOLin hallituksen 2021 puolesta,

puheenjohtaja Elina Tulkki

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: