Lämpimästi tervetuloa SKOLin ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen!

Kokous järjestetään etäyhteyksin Zoomissa maanantaina 26.9.2022 klo 17 alkaen.

Yhdistyksen kokous on avoinna kaikille SKOLin jäsenjärjestöjen (AKK ry, Peduca ry, Kassos ry, Emile ry, Lastu ry, Motiva ry, Mentor ry ja Katko ry) henkilöjäsenille. Kaikilla osallistujilla on puheoikeus. Äänioikeus on jäsenjärjestöjen erikseen valtuuttamilla edustajilla.

Jäsenjärjestöt päättävät kokouksessa uuden SKOLin talousohjesäännön hyväksymisestä. Talousohjesääntöä on päätetty päivittää hallituksen toimesta muutamien sen määräyksien selventämiseksi.

Kokouskutsu on lähetetty jäsenjärjestöjen hallituksille. Voit ilmoittaa osallistumisestasi kokoukseen SKOLin puheenjohtajistolle osoitteeseen skol.puheenjohtaja@gmail.com ennen kokousta, niin saat kokouslinkin ja ohjeet.

Tervetuloa mukaan tutustumaan kasvatustieteiden opiskelijoiden valtakunnalliseen toimintaan!

Mitä jäsenjärjestöjen tulisi tehdä ennen kokousta?

  • Jokaisella jäsenjärjestöllä on käytössään yksi (1) ääni. Valitkaa ja valtuuttakaa järjestönne virallinen edustaja, joka käyttää yhdistyksen ääntä kokouksessa. Ilmoittakaa meille edustajanne valtakirjalla kokouspäivään mennessä osoitteeseen skol.puheenjohtaja@gmail.com. Jokaisen jäsenjärjestön virallisia edustajia voi olla vain yksi. Kokous on kuitenkin avoin kaikille jäsenjärjestöjen jäsenille, jolloin kokoukseen voi osallistua kaikki jäsenet, mutta vain valtuutettu edustaja on äänivaltainen
  • Äänioikeutettu jäsen merkitsee kokouksessa näyttönimekseen koko nimensä ja edustamansa ainejärjestön nimen
  • Pyydämme tutustumaan talousohjesääntömuutokseen ennen kokousta

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: