Tervetuloa hakemaan mukaan valtakunnalliseen opiskelijatoimintaan SKOLin ensi kaudelle!

SKOL on valtakunnallinen kasvatustieteiden opiskelijoiden liitto, jonka jäsenjärjestöjä ovat kahdeksan eri ainejärjestöä ympäri Suomen. SKOLin tehtävänä on lisätä valtakunnallista kasvatustieteiden opiskelijoiden yhteistyötä sekä brändätä kasvatustieteitä tieteenalana. Teemme lisäksi yhteistyötä eri kasvatustieteiden alan toimijoiden kanssa. Missionamme on auttaa jokaista kasvatustieteiden opiskelijaa löytämään oma polkunsa työelämässä lisäämällä ymmärrystä kasvatustieteilijöiden uramahdollisuuksista.

Haluatko sinä suunnitella ja toteuttaa koko Suomen laajuista toimintaa kasvatustieteiden opiskelijoille? Haluatko tutustua mahtaviin tyyppeihin ja tehdä samalla merkityksellistä, valtakunnallisesti kasvatustieteilijöiden toimintaa edistävää työtä?

Nyt sinulla on kaikkeen tähän mahdollisuus, hae SKOLin hallitukseen vuodelle 2023!

 

Haku SKOLin hallitukseen toimikaudelle 2023 on auki 31.10. – 13.11.2022 ja hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella täältä: https://forms.gle/FsdN2sCiAwiVXBht9

Lomakkeella asetut ehdokkaaksi SKOLin hallitukseen. Hallitus valitaan liiton syyskokouksessa 29.11.2022. Voit asettua ehdolle syyskokouksessa myös ilman lomakkeen täyttämistä. Lomakkeella ehdolle asettuneille lähetämme tarkemmat tiedot ja kutsun kokoukseen viikkoa ennen.

Liiton hallitukseen pyrkivän ei tarvitse olla kokenut järjestökonkari! Hakemuksen avulla mitataan ensisijaisesti hakijan motivaatiota ja lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan hakijoiden toiveista ja odotuksista jo etukäteen. Toivomme hakemuksia ympäri Suomea, jotta saisimme tulevalle kaudelle hallituslaisia jokaisesta jäsenjärjestöstä – tavoitteenamme on, että kaikki jäsenjärjestöjen kaupungit olisivat SKOLissa edustettuina.

Pätevyys tehtäviin

Sinun ei tarvitse olla järjestötoimintaguru hakeaksesi liiton hallitukseen. Perehdytämme uudet hallituslaiset kaikkiin tehtäviin perusteellisesti.

Edellytämme sinulta vain:

– kiinnostusta ja valmiutta sitoutua valtakunnalliseen järjestötoimintaan

– motivaatiota kehittää SKOLin toimintaa sekä halua ideoida uusia toimintatapoja

– intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi

– yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Valtakunnallinen järjestötoiminta antaa paljon, ja on vähemmän aikaavievää kuin ainejärjestötoiminta. Liiton hallituksessa saat hyödyllistä työelämäkokemusta, uusia kontakteja ja ystäviä ympäri Suomen ja opit uutta kasvatustieteistä alana ja ammattina!

Pestien sisältöihin on mahdollista vaikuttaa omana vuonna, joskin puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja talousvastaavan tehtävät ovat varsin kiinteät. Jos et ole vielä varma, mitä pestiä haluaisit hakea, voit tsekata kuvaukset niistä täältä ja suosittelemme myös seuraamaan esittelyitämme 1.11.-8.11. SKOLin Instagramissa!

Vuoden 2023 hallituksen valinta

Vuoden 2023 hallituksen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa tiistaina 29.11.2022 klo 17.00 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteyksin Zoomissa. Kokouksen tarkemmat osallistumisohjeet julkaistaan myöhemmin sekä tiedotetaan myös erikseen kaikille hallitushakijoille. Mikäli haet mukaan hallitukseen, mutta olet estynyt tulemaan syyskokoukseen paikalle, ilmoitathan siitä meille etukäteen joko hakemuksen yhteydessä tai sähköpostitse viimeistään 23.11. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valtakunnalliseen opiskelijatoimintaan!

 

SKOLin hallituksen 2022 puolesta,

Riikka Perämäki

puheenjohtaja 

Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liitto ry

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: