Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään etäyhteyksin Zoomissa tiistaina 29.11.2022 klo 17.00 alkaen. Tervetuloa kokoukseen!

Oikein lämpimästi tervetuloa SKOLin vuoden syyskokoukseen 29.11.2022 klo 17.00 Zoomiin.

Kokouksessa valitaan uusi hallitus kaudelle 2023 sekä hyväksytään SKOLin tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Myös ensi vuoden jäsenmaksusta päätetään syyskokouksessa.

Uuden hallituksen valintaa varten on järjestetty ennakkohaku, jossa hakija on voinut täyttää lomakkeen. Syyskokouksessa voi normaalisti asettua ehdolle ilman ennakkohakemusta! Hallitukseen voi asettua ehdolle myös siinä tapauksessa, jos ei pääse paikalle syyskokoukseen. Pyydämme tässä tapauksessa ilmoitusta hakuhalukkuudesta etukäteen hallitukselle miel. sähköpostitse skol.hallitus@gmail.com.

Kutsumme kokoukseen lämpimästi mukaan kaikki SKOLin toiminnasta kiinnostuneet kasvatustieteilijät ympäri Suomen. Tervetuloa mukaan asettumaan ehdolle tulevan vuoden hallitukseen, keskustelemaan, vaikuttamaan tulevaan vuoteen tai ihan vain kuuntelemaan sitä, mitä SKOLilla on meneillään!

 

Kokouslinkki:

https://jyufi.zoom.us/j/62838695095

Meeting ID: 628 3869 5095

 

Kokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Kokousjärjestelyt
2.1 Kokouksen puheenjohtajan valinta
2.2 Kokouksen sihteerin valinta
2.3 Kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta
2.4 Kahden ääntenlaskijan valinta
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
5. Toimintasuunnitelma 2023 läpikäynti ja hyväksyminen
6. Tulo- ja menoarvio 2023 läpikäynti ja hyväksyminen
7. Vuoden 2023 jäsenmaksun vahvistus
8. Vuoden 2023 hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja rahastonhoitajan sekä
hallituksen jäsenten valinta
9. Toiminnantarkastajien ja varatoiminnantarkastajien 2023 valinta
10. Jäsenjärjestöjen kuulumiset
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminen

Kokouskutsu ja kokoukseen osallistuminen

Kokouskutsu liitteineen on lähetetty jäsenjärjestöjen hallituksille 17.11. eli puolitoista viikkoa ennen kokousta. Kokouskutsussa on tarkat ohjeet kokoukseen valmistautumiseen sekä linkki kokoukseen. Mikäli kokouskutsusta tai liitteistä herää kysyttävää tai järjestöillä on esittää muutosehdotuksia dokumentteihin, pyydämme jäsenjärjestöjä olemaan yhteydessä SKOLin hallitukseen hyvissä ajoin ennen kokousta: skol.hallitus@gmail.com.

Toivomme, että jokainen jäsenjärjestö lähettäisi hallituksestaan virallisen edustajan kokoukseen paikalle! Jokaisella järjestöllä on yksi (1) virallinen edustaja ja yksi (1) ääni käytössään kokouksessa. Järjestöjen virallisten kokousedustajien valtakirjat voi lähettää puheenjohtajalle kokoukseen mennessä: skol.puheenjohtaja@gmail.com.

 

SKOLin hallituksen 2022 puolesta,

puheenjohtaja Riikka Perämäki

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: