KAAOS – KAsvatustieteilijöiden Asiantuntija- ja OSaamisseminaari

KAAOS on kasvatustieteilijöiden ja aikuiskasvatustieteilijöiden asiantuntijuuteen ja osaamiseen syventyvä tapahtuma.KAAOS tarjoaa kasvatustieteilijöille mahdollisuuden pohtia asiantuntijuuttaan kasvatustieteen ja työelämän kentällä sekä tunnistaa omaa osaamistaan.

KAAOS-tapahtumassa pääsee kuulemaan kasvatustieteilijöiden uratarinoita ja työpajoissa pohtimaan sekä tutustumaan omaan erityisosaamiseesi. Tapahtumaa toteutetaan yhdessä kaupunkien SKOL-vastaavien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

KAAOS 2023 – Tulevaisuuden kasvatustieteilijä

Vuoden 2023 KAAOS-tapahtuman teemana on Tulevaisuuden kasvatustieteilijä. KAAOS järjestetään Tampereen yliopiston tiloissa, ja se alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 14.30.

Tapahtumassa työpajoja vetävät Aikuiskoulutuksen Eurooppalainen Foorumi EPALE, ammattiliitto Specia ry sekä SVV – Sivistyön vapaus ja vastuu ry. Päivän päättää inspiroiva alumnipaneeli, jossa yleis- ja aikuiskasvatustiedettä opiskelleet keskustelevat urapoluistaan.

Seminaaripäivästä on varattu aikaa myös omakustanteiselle lounaalle. Tarkempi aikataulu, sijainti ja muut lisätiedot lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Tule mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!
KAAOS-päivä ei suinkaan lopu asiaosuuden jälkeen, vaan iltaa voi jatkaa Supersitseillä klo 18 alkaen.

Milloin: Pe 10.11.2023
Missä: Tampereella
Ilmoittautuminen: Alkaa 5.10. klo 13 SKOLin Kide.appissa, ja päättyy 15.10. klo 23.59. Ilmoittautumisessa ei ole ainejärjestökiintiöitä.


Supersitsit

Supersitsit ovat jo perinteeksi muodostunut kasvatustieteilijöitä ympäri Suomen kokoava tapahtuma.

Vuonna 2023 teemana on elokuvistakin tuttu Barbie. Pue siis haalarit jalkaan ja kaiva kaapistasi esiin jotakin teemaan sopivaa. Sitseille ovat tervetulleita kaikki juuri sellaisina kuin ovat, olit sitten Barbie, Ken tai kuka tahansa Barbie Worldin asukas.

Tänä vuonna tapahtuman jälkimainingit jatkuvat myös lauantain puolella, kun Mentor laittaa saunan lämpiämään silliksen merkeissä. Silliksellä on mahdollista hengata muiden kasvatustieteilijöiden kanssa yöhön asti sekä halukkaat voivat ottaa uinti- ja saunakamat mukaan.

JATKOT:
Sitsien jälkeen on mahdollista päästä tutustumaan Tampereen yöelämään, sillä virallisia jatkoja juhlitaan Bricksissä! Supersitsien haalarimerkillä sisäänpääsy on ilmainen (huom. maksullinen narikka) sekä opiskelijakorttia näyttämällä saa nauttia opiskelijahintaisista juomista.

SILLIS:
Tänä vuonna juhlat eivät pääty vain sitseihin, sillä seuraavana päivänä 11.11 vietämme vielä sillistä yths-saunalla klo: 12–00. Silliksellä on tarjolla pientä purtavaa sekä mahdollisuus uimiseen ja saunomiseen. Halukkaiden kannattaa siis pakata uinti- ja saunakamat mukaan sekä janoisimpien kannattaa muistaa OPM, eli oma pullo mukaan.

MAJOITTUMINEN:
Yhteistyökumppanimme Omenahotelli tarjoaa mahdollisuuden varata hotellihuoneita alennettuun hintaan 10-12.11.2023 väliselle ajalle majoittuessa. Koodilla MENTORRY saat varaussivustolla kuvan mukaiset hinnat.

❗ Huomioithan, että sitseille on erillinen ilmoittautuminen ja se alkaa jo 3.10. klo 12!

Ainejärjestökohtainen lipunmyynti alkaa 3.10.2023 klo: 12.00 Kideappissa ja päättyy 9.10 

klo: 23.59. Valitsethan lipun oman ainejärjestösi lippukiintiöstä. Mikäli ainejärjestökohtaiset kiintiöt eivät täyty, avaamme ylijääneitä lippuja varten toisen, kaikille yhteisen lipunmyynnin Kideappissa 10–13.10.2023 välille. Toisessa lipunmyynnissä ei siis ole ainejärjestökohtaisia kiintiöitä, vaan liput ovat kaikkien ostettavissa.

🎫 Lipun hinta on 18,60€ ja siihen sisältyy sitsien lisäksi haalarimerkki, jatkot sekä sillis.

Milloin: 10.11.2023 KAAOS-tapahtuman jälkeen klo 18 alkaen
Missä: Tampere, Bommari
Teema: Barbie 🤩
Ilmoittautuminen
: Alkaa 3.10.2023 klo 12

 

 

Ryhmäkuva vuoden 2022 KAAOS-tapahtumasta Rovaniemeltä
KAAOS 2022 Rovaniemellä

 

Kuva vuoden 2021 Supersitseiltä Joensuusta. Kuva otettu lavalta yleisöön päin ja etualalla näkyy sitsien hostit.
Supersitsit 2021 Joensuu, Supersankari-teemalla
%d